BLOG: Nice To Meet You

Meestal bedien ik zelf de camera, maar omdat Studio Macoca bijna een jaar bestaat vind ik het tijd worden om mezelf eens aan jullie voor te stellen.

Ik ben Marleen, 33 jaar en ik woon in het mooie Brabantse dorp Eersel, samen met mijn vriend en zijn twee kinderen. Van origine leerkracht, maar ook altijd opzoek geweest naar nieuwe uitdagingen en projecten waar ik mijn creatieve ei in kwijt kan.

Perfectionisme heeft me lang tegengehouden om uit de hobbymatige sfeer te komen met mijn ontwerpen, maar aan het begin van dit jaar dacht ik: en nu ga ik het gewoon doen, nooit geschoten is altijd mis! En voor die beslissing ben ik mezelf nog elke dag dankbaar, want het gaat goed met mijn studio! Het geeft enorm veel energie om iets te doen waar je energie van krijgt en ik ontmoet zoveel aardige, energieke en inspirerende nieuwe mensen.

“Maar dat perfectionisme dan?” hoor ik je denken. Die eigenschap heb ik aardig onder controle. Tegenwoordig noem ik het ‘nauwkeurigheid’. Klinkt als een positieve eigenschap toch?

Heb jij dromen of doelen die je graag zou willen verwezenlijken, maar waar je nog durf voor aan het verzamelen bent? Mijn advies: laat je niet ontmoedigen door ‘Wat als…’ scenario’s, maar ‘just do it’! Maak gewoon een begin, hoe klein ook. Misschien wordt 2018 wel het jaar waarin jij de knoop gaat doorhakken.

Welke grote stap zou jij willen maken in het nieuwe jaar? Share it! Het hardop verwoorden is al een eerste stap!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s