Nieuws

Styled Shoot

Samen met een groep enthousiaste ondernemers heb ik afgelopen donderdag een Styled Shoot georganiseerd. Bij ‘De Boswachter’ in Erp bouwden we samen een trouwlocatie na met de producten die we leveren. Aan mij de taak om de handlettering te verzorgen. Ik maakte twee krijtborden, trouwkaarten en naamkaartjes voor bij het diner.

Met het trouwseizoen 2019 in aantocht, gaan we samen een brochure uitgeven waarin we onze producten en diensten presenteren. Nog even werk aan de winkel voor mij, want ik mag hier de vormgeving voor gaan doen.

Benieuwd naar alle toffe ondernemers die deze shoot mede mogelijk hebben gemaakt?
Zie hier wie er allemaal aan deelgenomen hebben:

Modellen: Mark Schadenberg & Suzanne Mesker
Fotograaf: Look At Me Fotografie
Trouwjurk: Lovely Lady
Trouwpak: Only For Men
Tent & Styling: Blooming Style
Bloemen: Barock Style & Flowers
Fotobusje: Fotobusje
Foodtruck: De Bus van Zus
Taart: Gerlinde Bakt
Hairstyling: Kapsalon Koppig
Make-up: Beautycenter Jacquelien
Trouwambtenaar: Liefde Vieren
Trouwauto: Liefde op Wielen
Handlettering: Studio Macoca
Houten decoraties: Poetoeter

BLOG: Nice To Meet You

Meestal bedien ik zelf de camera, maar omdat Studio Macoca bijna een jaar bestaat vind ik het tijd worden om mezelf eens aan jullie voor te stellen.

Ik ben Marleen, 33 jaar en ik woon in het mooie Brabantse dorp Eersel, samen met mijn vriend en zijn twee kinderen. Van origine leerkracht, maar ook altijd opzoek geweest naar nieuwe uitdagingen en projecten waar ik mijn creatieve ei in kwijt kan.

Perfectionisme heeft me lang tegengehouden om uit de hobbymatige sfeer te komen met mijn ontwerpen, maar aan het begin van dit jaar dacht ik: en nu ga ik het gewoon doen, nooit geschoten is altijd mis! En voor die beslissing ben ik mezelf nog elke dag dankbaar, want het gaat goed met mijn studio! Het geeft enorm veel energie om iets te doen waar je energie van krijgt en ik ontmoet zoveel aardige, energieke en inspirerende nieuwe mensen.

“Maar dat perfectionisme dan?” hoor ik je denken. Die eigenschap heb ik aardig onder controle. Tegenwoordig noem ik het ‘nauwkeurigheid’. Klinkt als een positieve eigenschap toch?

Heb jij dromen of doelen die je graag zou willen verwezenlijken, maar waar je nog durf voor aan het verzamelen bent? Mijn advies: laat je niet ontmoedigen door ‘Wat als…’ scenario’s, maar ‘just do it’! Maak gewoon een begin, hoe klein ook. Misschien wordt 2018 wel het jaar waarin jij de knoop gaat doorhakken.

Welke grote stap zou jij willen maken in het nieuwe jaar? Share it! Het hardop verwoorden is al een eerste stap!

GRATIS DOWNLOAD: Kerstmenu

Wil jij aan het kerstdiner de blits maken met een stijlvolle menukaart van Studio Macoca? Speciaal voor de kerst heb ik dit kerstmenu gekalligrafeerd en ontworpen, zodat jij je tafelgasten kunt verrassen. En dat helemaal gratis en voor niks!

De menukaart aanpassen en gebruiken is heel easy…

  • Download en installeer het lettertype Spectral SC ExtraLight voor de juiste weergave
  • Download hier het Word-bestand van het Kerstmenu.
  • Je kunt het bestand zelf aanpassen en zo jouw exclusieve kerstmenu samenstellen.

Heb je de menukaart gebruikt voor jouw kerstdiner en wat vonden jouw gasten ervan?
Ik zou het leuk vinden als je hier een foto van post op Facebook of Instagram met de tag @studiomacoca

Veel plezier met deze goodie en geniet van de kerstdagen!

DSC_0003-2