Raamtekening Vik

Voor kleine Vik en zijn familie maakte ik een ontwerp op maat voor deze raamtekening. De ouders van Vik zijn gek op Bonaire en deze sfeer heb ik terug laten komen in de afbeeldingen.

De tekeningen zijn aan de binnenkant van het raam getekend met krijtstiften, dus of het nou regent of stormt: ze blijven mooi!

 

Geboortekaartje Loa

Een bijzondere samenwerking: Kim is gek op handlettering en wilde graag zelf een bijdrage leveren aan het babykaartje van haar dochter. We gingen samen aan de slag en Kim maakte zelf de achtergrond in hetzelfde zalmroze als de kleur van de babykamer en handletterde de naam van haar dochter voor op de voorkant van het kaartje. De nabewerking deed ik en zo kwamen we samen tot dit mooie resultaat. Een persoonlijker ontwerp als dit kan bijna niet!

buitenkant-2

binnenkantc

Krijtbord met Persoonlijke Teksten

Voor de familie Neitzel maakt ik een handlettering met chalkmarkers. De familie was zelf  creatief geweest met een mdf-plaat en krijtbordverf (niet te verwarren met krijtverf, wat muurverf is die dof opdroogt) en aan mij de taak om dit bord te versieren.

Met wat mooie, persoonlijke woorden en kreten, uitgezocht door de familie zelf, maakte ik eerst een schets. Hier waren ze direct enthousiast over, waarna ik met mijn krijtstiften aan de slag ging. Toen mijn UniChalk marker (No.1 favorite!) het begaf, dacht ik snel even naar de Bruna te fietsen voor Eddingmarkers. Niet zo’n succes helaas… De lijnen waren niet strak met deze stiften en dat leverde best wel wat frustratie op. Toch maar weer een stel UniMarkers online besteld via mijn favoriete webshop voor handlettering en kalligrafie: Splendith.

 

IMG_20180317_093801_507.jpg

Het uiteindelijke resultaat mag er wezen en de familie was er erg blij mee. Het bord heeft een mooi plekje gekregen boven de keukentafel.

Wil jij ook zo’n mooie, persoonlijke handlettering op een krijtbord, raam of muur? Stuur me een berichtje via de contactpagina om de mogelijkheden te bespreken.

New Doc 2018-03-16.jpg

Illustratie Geboortekaartje & Geboortezeil Vic

Voor een grote en een kleine aankondiging van de pasgeboren Vic illustreerde ik deze raket met inktvlekken op de achtergrond. De ouders van Vic hebben gekozen voor een rustige look met frisse pasteltinten.

DSC_0004-3

Op het bijpassende geboortezeil heb ik de raket ook nog voorzien van een mooi kleurtje. Het zeil is met zuignappen te bevestigen aan de binnenkant van het raam en gemaakt van duurzaam, kleurvast materiaal, zodat dit ook nog langer te bewaren is.

DSC_0005-3.jpg

 

Vormgeving en Illustratie Werkboek ‘Mijn Horizonte’

In opdracht van coachingspraktijk Horizonte in Echt gaf ik vorm aan het werkboek ‘Mijn Horizonte’. Ook zijn alle illustraties in het boekje van mijn hand.

Klanten die een coachingstraject ingaan bij Horizonte krijgen aan de start van hun traject een eigen boekje. De inhoud biedt de klant de mogelijkheid om hier hun persoonlijke gedachtes en reflecties in kwijt te kunnen. Daarnaast bevat ‘Mijn Horizonte’ inhoudelijke informatie en achtergronden behorende bij het coachingstraject.

HorizonteBoekMockup1S

AchterkantBinnenwerkMockupS

 

Logo en Visitekaartjes Bijdehandje Nagelboetiek

Hélène gaat binnenkort een nagelboetiek beginnen en vroeg mij om een logo en visitekaartjes voor haar te ontwerpen. Onze stijlen matchen perfect en het eindresultaat is er een waar ik erg trots op ben!

De illustraties heb ik met de hand geschilderd met ecoline en digitaal bewerkt. Handlettering is ook onderdeel van dit logo: de naam ‘Bijdehandje’ is handgeschreven. Een mooi voorbeeld van een uniek en handgemaakt concept!

Business-Card-Mockup-Presentation

Business-Card-Mock-Up-Vol36

Handlettering Bruiloft Sabine & Sander

Voor de bruiloft van mijn zus Sabine heb ik, naast het ontwerp van de trouwkaart, ook twee krijtborden en een wegwijzer voorzien van handlettering. De aankleding van het feest was prachtig en door mijn creatieve bijdrage ook nog eens heel persoonlijk.

Trouwkaart Sander & Sabine

Erg speciaal om je eigen creatie op de deurmat te zien vallen!
Voor mijn zus en haar grote liefde maakte ik deze persoonlijke en unieke trouwkaart.
De illustratie is door haar gemaakt in de stijl van BiBien waarna ik de bewerking en opmaak van de kaart heb verzorgd.Trouwkaart.png