Krijtbord met Persoonlijke Teksten

Voor de familie Neitzel maakt ik een handlettering met chalkmarkers. De familie was zelf  creatief geweest met een mdf-plaat en krijtbordverf (niet te verwarren met krijtverf, wat muurverf is die dof opdroogt) en aan mij de taak om dit bord te versieren.

Met wat mooie, persoonlijke woorden en kreten, uitgezocht door de familie zelf, maakte ik eerst een schets. Hier waren ze direct enthousiast over, waarna ik met mijn krijtstiften aan de slag ging. Toen mijn UniChalk marker (No.1 favorite!) het begaf, dacht ik snel even naar de Bruna te fietsen voor Eddingmarkers. Niet zo’n succes helaas… De lijnen waren niet strak met deze stiften en dat leverde best wel wat frustratie op. Toch maar weer een stel UniMarkers online besteld via mijn favoriete webshop voor handlettering en kalligrafie: Splendith.

 

IMG_20180317_093801_507.jpg

Het uiteindelijke resultaat mag er wezen en de familie was er erg blij mee. Het bord heeft een mooi plekje gekregen boven de keukentafel.

Wil jij ook zo’n mooie, persoonlijke handlettering op een krijtbord, raam of muur? Stuur me een berichtje via de contactpagina om de mogelijkheden te bespreken.

New Doc 2018-03-16.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s